FINANCIERING 2018-07-09T19:57:27+00:00

Autobedrijf Dielissen

hr

Tijdens de aanschaf van een auto moeten de nodige keuzes gemaakt worden.

Merk, model, kleur, velgen maar natuurlijk ook hoe u de auto gaat betalen. Goed om te weten dat u de financiële zaken ook via Autobedrijf Dielissen kunt regelen.

Omdat geen klant hetzelfde is kunnen wij in samenwerking met BD Lease maatwerk aanbieden. Zij nemen, indien u wenst, contact met u op om de diverse lease-en financieringsmogelijkheden te bespreken. Hierdoor houdt u het voor ons privé en worden uw financiële zaken direct geregeld.

BD Lease is sinds 1997 actief als onafhankelijk intermediair. Zij werken nauw samen met verschillende gerenommeerde lease- en financieringsmaatschappijen. Hierdoor kunnen zij u objectief adviseren en wordt er altijd gezocht naar de optimale constructie die het beste aansluit op uw wensen en mogelijkheden.

Meer weten? BD Lease kan u uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden. Uw contactpersoon is Richard Dirks. Hij is te bereiken op telefoonnummer: 06-54762705 of via e-mail op Richard@bdlease.nl

                                                                                                            !! LET OP belangrijke informatie !!

* Na ondertekening van de koopovereenkomst wordt bij annulering 10% in rekening gebracht van de aankoopprijs.
* Auto’s als meeneemprijs geadverteerd zijn ZONDER garantie. Zo meenemen in de staat zoals deze zich bevind.
* Bij betaling minder dan de vraagprijs van de geadverteerde auto vervalt alle garantie tenzij de garantie vermeld staat op de factuur. Tenzij er sprake is van fabrieksgarantie. Dit is standaard tot 2 jaar nadat de auto nieuw is.
* Autobedrijf Dielissen is NIET aansprakelijk voor eventuele typefouten en foutieve prijzen op deze website.
* LET OP geld lenen kost geld.